

## Monday 28 March 2022

For attendees staying with our accommodation partner.

Time	Duration	Details	Location
5.00 pm	60 mins	<b>Welcome</b> for travelling participants who are staying with our accommodation partner.	Mercure Townsville foyer
From 6.00 pm	At your leisure	<b>Dinner</b> provided at Celsius Restaurant.	Mercure Townsville

## Tuesday 29 March 2022

JCU Townsville, Bebegu Yumba campus, Douglas.

\*Please wear closed in footwear and comfortable clothing for all sessions.

Time	Duration	Details	Location
8.30 am	20 mins	Arrival and registrations. Welcome and acknowledgement of country	Australian Tropical Science and Innovation Precinct (ATSIP), Building 145-030
9.00 am	90 mins	Session 1: Division of Tropical Environments and Societies College of Business, Law and Governance College of Science and Engineering College of Arts, Society and Education.	Australian Tropical Science and Innovation Precinct (ATSIP), Building 145-030
10.30 am	30 mins	Morning tea	Central Plaza
11.00 am	90 mins	Session 2: Division of Tropical Health & Medicine College of Medicine and Dentistry College of Healthcare Sciences College of Public Health, Medical and Veterinary Sciences.	Australian Tropical Science and Innovation Precinct (ATSIP), Building 145-030
12.30 pm	45 mins	Lunch	Central Plaza
1.15 pm	45 mins	Campus Tour	
2.00 pm	90 mins	Session 3: Pathways & Student Services	Education Central - Building 134-010
3.30 pm	5 mins	Conclusion	
3.30 pm	90 mins	Accommodation tour – optional	
5.00 pm	90 mins	<b>Evening function</b> : Check out the brand new sky deck atop of UniLodge JCU Halls of Residence - Burralga Yumba.	JCU Sky Deck 'Wiri'



TeacherX Orpheus Island is an overnight experience where you will be immersed in the JCU Classroom on the Reef. As places on Orpheus Island are limited, preference will be given for participants attending both the Townsville and Orpheus Island programs.

## Wednesday 30 March 2022

Travelling to Orpheus Island Research Station.

Time	Duration	Details	Location
7.30 am	120 mins	Arrival, registration and bus transfer to Lucinda	Education Central, JCU Townsville
10.00 am	30 mins	Depart Lucinda to Orpheus Island	Lucinda
11.00 am	60 mins	Arrival, introduction and briefing	Orpheus Island Research Station
12.00 pm	45 mins	Lunch	
1.00 pm	60 mins	Orpheus programs (Classroom on the Reef)	
2.00 pm	180 mins	Reef exploration, snorkelling	
5.00 pm	60 mins	Free time / accommodation guide	
6.00 pm	90 mins	Dinner	
7.30 pm		Close	

## Thursday 31 March 2022

Travelling back to JCU Townsville, Bebegu Yumba campus, Douglas or JCU Cairns, Nguma-bada campus.

Time	Duration	Details	Location
7.30 am	90 mins	Depart Orpheus Island	Orpheus Island Research Station
9.00 am	30 mins	Arrive Lucinda	Lucinda
9.30 am	11.00 am – TSV 1.00 pm – CNS	Participants travel back to JCU Townsville, Bebegu Yumba campus, Douglas or continue onto JCU Cairns, Ngumabada campus for afternoon campus tour.	